Blog

2021.08.06 Változás, változtatás

2021.08.06 09:58
Prita
Prita
2021.08.06 Változás, változtatás

Változni, változtatni a legnehezebb dolog!

Sokszor vagyunk úgy, hogy érezzük, valami nincs rendben.

Annyi mindent megtettünk már, mégsem történt semmi. Most már változzon más!

 

(Elina Fairytale fotója a Pexels oldaláról)

A dolgokat legtöbbször önmagunkhoz képest helyezzük el. Saját gondolataink, értékrendszerünk, képességeink alapján. Magunkoz képest értékelünk másokat pl. agresszívnek, lustának, butának, ügyesnek, okosnak, aktívnak.

 

De hát mind mások vagyunk! Más tapasztalatokat szereztünk eddigi életünk során, más-más dolgokban vagyunk erősek, vagy gyengék. Miért várnánk el másoktól, hogy úgy működjenek, ahogy mi? 

 

Tehát a legfontosabb, hogy megismerjük magunkat, feltérképezzük erősségeinket, gyengeségeinket és helyén értékeljük magunkat. 

Ha feltérképezzük magunkat, könnyebben tudunk másokat is megérteni, elfogadni. 

Legyen önbizalmunk!

Ja! Könnyű ezt mondani!

Pedig a változtatás első lépése, hogy tudjuk kik vagyunk, mi a célunk, mi tesz minket felszabadulttá, mivel tudunk feltöltődni. Amint ezzel tisztában vagyunk, akkor tudjuk a környezetünknek is elmondani igényeinket, feszültségek és rejtett elvárások nélkül. Illetve tudunk megérteni, elfogadni másokat. 

 

A mi jól létünk kihat a környezetünkre is!

 

De jó lenne! Hogy tegyük meg mindezt? Segítség, útmutatás nélkül nagy kihívás, nem beszélve arról, hogy magunkat nem tudjuk objektívan, kívülről nézni, értékelni.

Ebben a folyamatban tudunk mi (Műhelyszoba Önmagamért) segíteni, módszereket adni a pozitív pszichológia és a spiritualitás eszközeivel.

 

Jelentkezz Élet-Lélek hétvégénkre, vagy csoportos műhelyfoglalkozásainkra. https://onmagamert.hu/ujdonsagok

Webáruház készítés