Stressz teszt

Kedves Látogató!

Az alábbi linken találod a Stressz tesztet.

Rákattintva kitöltheted a 27 kérdésből álló űrlapot, majd az eredményt elküldve megkapod összesített pontszámot. Az eredmény birtokában térj vissza ide, hogy megtudd melyik csoportba tartozol az alábbiak közül, mely leírás illik rád!

Teszt kitöltése

A stressz nem mindig negatív. Természetes önvédelmi reakció, hogy vész esetén plusz energiákat tudjunk mozgósítani. Azonban az állandó feszültség, megfelelési és egyéb kényszerek miatt a testünk fizikai jelzéseket küld a számunkra, hogy hagyjuk abba szervezetünk, pszichénk terhelését. A stressz kezelésének trükkjeit megtalálhatod kiadványaink között.

Pontszámok a kiértékeléshez.

0-65 pont: Nagyszerű! Életedben minden a legnagyobb rendben van. Lelki és fizikai erőnléteddel le tudod győzni a stresszt. Egyensúlyban tartod a munkát és a kikapcsolódást. Képes vagy lazítani, feltöltődni, hogy a feladataidat megújult energiával végezd. Ha nem így van, akkor nem válaszoltál őszintén.

66-95 pont: Vigyázat! Rendkívül feszült vagy! Gondold át alaposan az életed, és próbálj meg két-három napra kikapcsolni! Ha tudsz, utazz el egyedül valahová, hogy kikapcsolódj, kiszállj a mókuskerékből és rendezni tudd magadban a fontossági sorrendet, racionalizáld a teendőidet és készülj fel nemet mondani az egészséged veszélyeztető terhelésekre. Ha erre nincs módod, töltsd le a Stressz kezelésének trükkjei kiadványunkat, keress fel egy  barátot, coachot, pszichológust egy jó beszélgetésre.

 96-135 pont: Veszélyhelyzet! Túlterhelt vagy, nem tudsz lassítani, nemet mondani. Te magad nem tartod fontosnak magad, így másnak sem jut belőled! A körülötted élőkre is hatással vagy a jól, illetve a nem jól léteddel. Legfontosabb a Te fizikai és lelki egészséged, azonnal menj szabadságra vagy betegállományba! Változtass az életmódodon, és feltétlenül fordulj orvoshoz, coachoz, pszichológushoz, mert a gödörből egyedül nem tudsz kimászni!

Webáruház készítés