Párkapcsolati teszt

Kedves Látogató!

Az alábbi linken találod a Párkapcsolati Tesztet.

Rákattintva kitöltheted a 35 kérdésből álló űrlapot, majd az eredményt elküldve megkapod az összesített pontszámot. Az eredmény birtokában térj vissza ide, hogy megtudd melyik csoportba tartozol az alábbiak közül, mely leírás illik rád, rátok!

Teszt kitöltése

Pontszámok a kiértékeléshez.

1. Csoport (290-350 pont)

Válaszaid alapján a párkapcsolatod kiegyensúlyozottnak tűnik. A partnereddel tisztelitek, támogatjátok egymást. A  köztetek működő kommunikáció sok mindenen átsegít benneteket. Elég minőségi időt töltötök egymással, így egy hullámhosszon vagytok. Mint minden párkapcsolatban, nálatok is vannak megoldásra váró feladatok, javítható kapcsolati elemek, de a tesztre adott válaszaid alapján mindkettőtök törekvése meg van erre. Egy kapcsolat nem magától lesz jó, vagy rossz, mi magunk működtetjük és tesszük ilyenné, vagy olyanná.

2. Csoport (200-289 pont)

Válaszaid alapján a párkapcsolatod valószínűleg jól működik, elkötelezettek vagytok a hosszútávú együttműködésre. Ha előfordulnak nézeteltérések, viták, konfliktusok, azt megpróbáljátok mindkettőtök számára megfelelő módon rendezni. Néha egyikőtök, néha másikótok alkuszik meg egy kicsit, de ez elfogadható mértékű. Alapvetően boldogok vagytok egymással. Ha sikerül beazonosítanotok a vitákat okozó helyzeteket, nagy eséllyel rendezni is tudjátok egymás között. A javítandó kapcsolati elemek feltárásában segíthet egy objektív, hozzáértő szakember, tanácsadó, coach.

3. Csoport (150-199 pont)

Válaszaid alapján nem vagy teljesen megelégedve jelenlegi párkapcsolatoddal. Működhetne jobban is közöttetek a kommunikáció. Több időt kellene egymásra fordítanotok, hogy újra érezzétek egymás igényeit, ismét megtanuljátok a másik szeretetnyelvét, és azt nyújtsátok a párotoknak, amire szüksége van. Az „Én”-ek csatáját senki nem nyerheti meg, sőt csak veszít minden fél. Az „Én” helyett a „Mi”-re kellene a hangsúlyt fektetni, együttműködni, működtetni. Ha ismét megtanuljátok kölcsönösen úgy kommunikálni az érzéseiteket, szükségleteiteket, hogy a másikat ne bántsa meg, de megértse a másik fél, nagy esélye van, hogy a kívánt boldogság újra visszatér hozzátok. Egy kapcsolat nem magától lesz jó, vagy rossz, mi magunk működtetjük és tesszük ilyenné, vagy olyanná. A javítandó kapcsolati elemek feltárásában segíthet egy objektív, hozzáértő szakember, tanácsadó, coach, pszichológus.

4. Csoport (0-149 pont)

Válaszaid alapján nem érzed magad boldognak jelenlegi kapcsolatodban. Érdemes lenne leltárt készíteni, hogy mi az, amit megkapsz és mi az, amit meg szeretnál kapni ebben a kapcsolatban. Ha ismét megtanuljátok kölcsönösen úgy kommunikálni az érzéseiteket, szükségleteiteket egymás felé, hogy a másikat ne bántsa meg, de megértse a másik fél, nagy esélye van, hogy a kívánt boldogság újra visszatér hozzátok. Egy kapcsolat nem magától lesz jó, vagy rossz, mi magunk működtetjük és tesszük ilyenné, vagy olyanná. Ha nem csak Te szeretnéd, és nem csak a gyerek(ek), szülők, társadalmi megítélés miatt szeretnéd folytatni a párkapcsolatot, kérjétek szakember segítségét. Ha csak Te szeretnél javítani a kapcsolat minőségén, érdemes elgondolkodnod azon, hogy mi módon tudnád motiválni a társadat, vagy egyáltalán akarja-e?

Webáruház készítés