Célkitűzés, megvalósítás teszt

Kedves Látogató!

Az alábbi linken találod a Célkitűzés, megvalósítás tesztet.

Rákattintva kitöltheted a 20 kérdésből álló űrlapot, majd az eredményt elküldve megkapod összesített pontszámot. Az eredmény birtokában térj vissza ide, hogy megtudd melyik csoportba tartozol az alábbiak közül, mely leírás illik rád!

Teszt kitöltése

Pontszámok a kiértékeléshez.

0-80 pont:  Gondolkozz el azon, hogy miért nem mersz segítséget kérni! Válaszaid alapján bizonytalan vagy a döntések előtt, megerősítésre van szükséged abban, hogy jól csinálod-e a dolgaidat. Lehet, hogy sokszor azt sem tudod, hogy mi a célod, vagy hogy hogy kell azt megvalósítani. Ha tényleg így érzed, gyere el a Műhelyszoba Önmagamért rendezvényeire, vedd igénybe szolgáltatásainkat. Mindent megtalálsz a Szolgáltatások oldalunkon.

81-99 pont: Eredményed alapján az látszik, hogy néha nagyon tudod, hogy mit, hogyan akarsz elérni, néha viszont bizonytalan vagy a célodat és annak megvalósítását illetően. Ha tényleg így érzed, gyere el a Műhelyszoba Önmagamért rendezvényeire, vedd igénybe szolgáltatásainkat. Mindent megtalálsz a Szolgáltatások oldalunkon.

100-200 pont: A válaszaid alapján úgy tűnik, hogy jól menedzseled az életed, elismered a sikereidet, képes vagy segítséget kérni és elfogadni. Ha szeretnéd tapasztalataidat megosztani másokkal, bátorítani, mintát mutatni, gyere el a Műhelyszoba Önmagamért rendezvényeire, vedd igénybe szolgáltatásainkat. Mindent megtalálsz a Szolgáltatások oldalunkon.

Webáruház készítés