Spirituális körök


Ha kérdésed van az alábbiakkal kapcsolatban, vagy időpontot szeretnél kérni,
erre a
KAPCSOLATFELVÉTEL linkre kattintva küldhetsz email-t nekem.
Kérlek a Tárgy mezőbe írd be a nevemet, és a témát, amivel kapcsolatban írsz.
(Pl.:  Kiss Kata - Angyaltársalgó)

Miután időpontot egyeztettünk, és megbeszéltük a részleteket, a helyszínen tudsz majd fizetni.

Angyaltársalgó

Csoportos meditációs foglalkozás, minden alkalommal valamelyik angyal közreműködésével. Letisztulunk, feltöltődünk, megoldásokat találunk és merítünk az angyali energiákból, csakúgy mint egymás energiájából, hiszen a közösség ereje erősebbé tesz.

1.5 óra: 1,000 Ft/fő

Spirituális est

Minden alkalommal valamilyen minket éppen érintő témáról beszélünk. Itt elsősorban útmutatást kapunk az univerzumtól ezekben a témákban, hogy az életünkbe beépítve a tanácsokat, sikeresebbek legyünk minden téren.

1.5 óra: 1,000 Ft/fő

Spirituális szülői est

Ezeken az alkalmakon anyukák, apukák gyermeknevelési problémáiról beszélgetünk és keresünk egy másfajta, spirituális, tudatos megoldást. Bármilyen témáról beszéljünk is, a cél egy pozitívabb hozzáállás kialakítása szülőben és gyermekben egyaránt, nem pedig a hibás keresése.

Minden anyukának, apukának, nagyszülőnek, keresztszülőnek és leendő szülőnek szól tehát ez a program, aki kicsit másképp szeretné nevelni ezt a már másképp nevelendő generációt.

Várlak szeretettel ha kérdéseid, kétségeid vannak a gyermeknevelésben, vagy szeretnéd megosztani a tapasztalataidat, vagy csak nem akarod ebben a rengetegben egyedül érezni magad.

1.5 óra: 1,000 Ft/fő

Gondolkodjunk nyitottan

Ezen a foglalkozáson az a cél, hogy mindenki meg tudja osztani az érzéseit, a nehezebb problémáit a többiekkel, meghallgatva véleményeket, különböző megoldásokat hasonló problémákra. Nincs tabu téma.

1.5 óra: 1,000 Ft/fő

Gyermek meditáció

A gyerekeknek is szükségük van néha egy beszélgetős alkalomra. Kicsik és nagyok beszélgetnek angyalokról, tündérekről és a spirituális világról, meditációkkal segítve az ő fejlődésüket is.

1.5 óra: 1,000 Ft/fő

Webáruház készítés