Kata

Kiss Kata fényképeSzia! Kiss Kata vagyok.

Angoltanár Londonban szerzett diplomával, spirituális tanító, segítő, Reiki mester. A Műhelyszoba Önmagamért társalapítója.

A spiritualitás egész életemben szerepet játszott, a tanításban is. Számos tanfolyam és rengeteg munka eredménye, aki ma vagyok. Az életem középpontjában vagyok, törekszem a békére, belső boldogságra, egyensúlyra. Ezt tanítom mindenkinek.

Örülök és köszönöm, hogy az oldalunkat olvasod. Remélem hasznosnak fogod érezni az itt töltött időt.

Amikor visszatekintek az életemre arra emlékszem leginkább, hogy azt akartam, hogy az életemben béke legyen. Persze ez jó sokáig nem jött el. Már gyerekként is imádtam tanítani, olvasni és tanulni. Nyelveket tanulni szerettem a legjobban, ami később nagyon hasznosnak bizonyult. Az élet megtanulható dolgain úgy mentem keresztül, mint egy kombájn, minden tudást összeszedtem, amit az élet kínált. 18 évig tanítottam angol nyelvet beszédcentrikusan, innovatívan és felhasználva spirituális oldalamat és a bennem lévő hatalmas empátiás készséget. Számos tanfolyamon vettem részt azért, hogy megtanuljam a bennem eleve meglévő spirituális készség technikai és elméleti oldalait is. Ma elsősorban Akasha olvasással foglalkozom, ami sokszor nyújt a hozzám fordulóknak megerősítést, segítséget az útkeresésben, támaszt, mankót ahhoz, hogy önmagunkhoz és másokhoz egyaránt őszinték legyenek. Számos alkalommal volt már szükség arra, hogy családoknak segítsek együtt maradni, amiben benne van a szülő-gyermek kapcsolat javítása, mindegy milyen korú gyerekről van szó, vagy a párkapcsolat szebb és tartósabb megélése. A legfontosabbnak mindig is azt tartottam, hogy békében legyünk magunkkal. Ehhez kell az önszeretet, ami tanulható. Kell az, hogy ne hibáztassuk magunkat és másokat a döntéseinkért, az életünk történéseiért, választásaink miatt. Kell, hogy tudjunk megbocsátani mindenkinek, beleértve önmagunkat is. Ezen az úton nyújtok segítséget.

Eddigi sok évnyi munkám során azt tapasztaltam, hogy időről -időre, még a legösszeszedettebb, magát boldognak tartó embernek is szüksége lehet útmutatásra, megerősítésre. Természetemből adódóan fokozott empátiával fordulok mások felé, így egyértelműnek tűnt, hogy ha tőlem kérik a segítséget, akkor adnom kell. Szeretném, ha sokkal többen lennének képesek a tudatos változtatásra az életükben, ezáltal létrehozva önmagukban és az életükben a harmóniát és az egyensúlyt. Az én világom mindig is közel állt a spiritualitáshoz és minden, ami nehézség adódott az életemben, abból könnyebben húztam ki magam egy másfajta spirituális szemlélettel. Sokaknak van nehézsége párkapcsolatban, a szülőkkel való kapcsolatban, vagy akár abban, hogy hogyan tegyék meg az életben a következő lépést. Döntést hozni, célokat kitűzni nehéz, nekem is az volt. Amikor felismertem a tudatos gondolkodás lényegét, a spirituális világ, leginkább az angyalok, fontosságát, akkor jöttem rá arra, hogy nincsenek igazi nehézségek, hanem döntési helyzetek vannak, amikben soha nem kell egyedül lennünk. Az őrangyalok mindig mellettünk állnak. Ma már ezt tanítom és próbálom átadni példamutatással, segítségnyújtással, egyéni akasha olvasás konzultáción és csoportfoglalkozásokon. Nincs olyan ember, helyzet, akinek és amiben ne lehetne segíteni, de csak akkor, ha az egyén ráébred arra, hogy pozitív önmagát kell a saját életének a tudatos középpontjába helyezni. Ekkor válhatunk belülről boldoggá, kiegyensúlyozottá olyanná, aki nem érzi kényszernek a döntést.

Mottóm: Légy a saját életed boldog középpontja!

Webáruház készítés