Szülő-gyermek könyvecske + mantrakártya (letölthető PDF)

Szülő-gyermek könyvecske + mantrakártya (letölthető PDF)

A szülői lét kihívásaiból 30db egy csokorban, lehetséges megoldással. A mantra kártyák a kihívásokhoz kapcsolódnak, erőt adnak a mindennapokhoz.

Kedves Vásárló, a kiadvány a megvásárlásával Ön kizárólag elektronikus formában (Adobe PDF állományként) jut hozzá a termékhez, ha fizikai formában szeretné használni, akkor a saját nyomtatóján készíthet róla másolatot. Az Önmagamért WebShop ezt a kiadványt jelenleg fizikai formában nem forgalmazza.

4 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Csomag tartalma
Adatok
Részletek

Gyakran érezzük szülőként, hogy elkelne egy kis segítség. Nem azért, mert nem tudjuk, hogyan kell szülőnek lenni, hanem sokszor azért, mert annyira másképp kell már bánni a felnövekvő új generációval. A könyvben lévő felvetések, kihívások tükrözik az ehhez az új fiatalsághoz fűződő kérdéseket. A javaslatok segíthetnek kialakítani egy új látásmódot, megvilágítani egy-egy helyzetet más szemszögből. És mivel tudom, hogy mindenhez idő kell és gyakorlás, a mantra kártyák segítségével ez is elérhető. Ezek a kártyák segíthetnek, a rajtuk lévő pozitív gondolatok ismétlésével, a várt változást. Nevezetesen a gyermekünkkel való jobb kapcsolatot.

Csomag tartalma
Adatok
Cikkszám
szulo-gyerek-konyvecske-mantrakartya-digi
Webáruház készítés