Szexuális, érzelmi felvilágosító könyvecske + mantrakártya kiskamaszoknak (letölthető PDF)

Szexuális, érzelmi felvilágosító könyvecske + mantrakártya kiskamaszoknak (letölthető PDF)

A 12-15 éves korosztálynak szóló, az átlagos felvilágosító kiadványoktól lényegesen eltérő könyvecske és 32 db önerősítő mantra kamaszoknak egy csomagban.

Kedves Vásárló, a kiadvány a megvásárlásával Ön kizárólag elektronikus formában (Adobe PDF állományként) jut hozzá a termékhez, ha fizikai formában szeretné használni, akkor a saját nyomtatóján készíthet róla másolatot. Az Önmagamért WebShop ezt a kiadványt jelenleg fizikai formában nem forgalmazza.

4 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Csomag tartalma
Adatok
Részletek

12-15 éveseknek ajánlom ezt a könyvet, melyben nem csupán a szexről, a testről, nemi érésről, de a szerelemről, érzelmekről is olvashatnak a kamaszok és szüleik. Tudom jól mennyire nehéz néha a szülőknek ezekről a témákról beszélgetni a gyerekekkel, ezért is íródott ez a könyv. 

A könyvhöz tartozik egy kártyacsomag is, mely, bár önmagában is kiválóan használható, szerves része a könyvnek. Segít a kamaszoknak utat találni önmagukhoz azáltal, hogy erősítik az önbizalmukat. Minden kártyán egy pozitív megerősítés található, melyeknek használatával, nem csak a kamaszoknak, sikerülhet nagyobb önbizalomra és pontosabb önismeretre szert tenni.

Sikeres olvasgatást és mantrázást kívánok!

Csomag tartalma
Adatok
Cikkszám
szex-felv-konyv-kiskamasz-mantrakartya-digi
Webáruház készítés