Szexuális, érzelmi felvilágosító könyvecske + mantrakártya nagykamaszoknak (letölthető PDF)

Szexuális, érzelmi felvilágosító könyvecske + mantrakártya nagykamaszoknak (letölthető PDF)

A 16+ éves korosztálynak szóló, az átlagos felvilágosító kiadványoktól lényegesen eltérő könyvecske és 32 db mantra kártya az erősebb önbizalomért, a biztosabb döntésekért és erősebb egyéniségért egy csomagban.

Kedves Vásárló, a kiadvány a megvásárlásával Ön kizárólag elektronikus formában (Adobe PDF állományként) jut hozzá a termékhez, ha fizikai formában szeretné használni, akkor a saját nyomtatóján készíthet róla másolatot. Az Önmagamért WebShop ezt a kiadványt jelenleg fizikai formában nem forgalmazza.

4 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Csomag tartalma
Adatok
Részletek

Ez a, már kicsit nagyobb kamaszoknak szóló, könyvecske azért íródott, hogy a fiataloknak legyen egy kis mankójuk az élet nehéz kérdéseihez. Sok olyan kérdésre ad választ ez a könyvecske, amelyeket nehéz feltenni. De olyan kérdésekre is, melyekről néha azt sem tudják a kamaszok, hogy ott vannak bennük. Gyakorlati tanácsokat nyújt a könyv úgy, hogy közben szó van benne az érzelmekről is, ami talán a legfontosabb. 

Mindehhez önerősítésként jól csatlakoznak a mantra kártyák, melyeken pozitív mondatok találhatók a mindennapokra. A kamaszok az útjukat, önmagukat keresik, de így vagyunk ezzel mindannyian. A kártyák ebben segítenek akár minden korosztálynak is.

Csomag tartalma
Adatok
Cikkszám
szex-felv-konyv-nagykamasz-mantrakartya-digi
Webáruház készítés