Párkapcsolati kérdések kártyacsomag 43 db (letölthető PDF)

Párkapcsolati kérdések kártyacsomag 43 db (letölthető PDF)

43 db segítő kérdés és ajánlás párkapcsolati problémák megoldásához.

 

Kedves Vásárló, a kiadvány a megvásárlásával Ön kizárólag elektronikus formában (Adobe PDF állományként) jut hozzá a termékhez, ha fizikai formában szeretné használni, akkor a saját nyomtatóján készíthet róla másolatot. Az Önmagamért WebShop ezt a kiadványt jelenleg fizikai formában nem forgalmazza.

2 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Gyakori párkapcsolati problémák feltárásában, megoldásában segítenek a kártyák. Ha feltesszük magunknak a kérdést, mi mit tehetünk önmagunk érdekében az adott szituációban, segíthet megoldani a felszínen és az alatt feszülő problémákat. Olyan pároknak, vagy párkapcsolatban élőknek ajánlom a kártyacsomagot, akik szeretnének javítani jelenlegi kapcsolatukon, akik érzik magukban az erőt, elkötelezettséget ahhoz, hogy ők maguk is változzanak, változtassanak.

Használatának módja többféle is lehet:

  • Minden héten 1 kártya feldolgozása párosan. A felvetett kérdés, téma alapján megfigyelni a saját és a párod működését, a hétvégén megbeszélni a tapasztalatokat, és a közös megoldást. A következő héten egy újabb kártyával lehet folytatni.
  • Egy adott szituációban, véletlenszerűen húzni a kártyák közül és a javaslat szerint változtatni, megkeresni a saját, legjobb megoldást.
  • Párkapcsolati problémák azonosításához közösen átlapozni a kártyákat és közös megoldásokat keresni azokra.
  • Egyénileg feldolgozni a felvetett párkapcsolati problémákat, saját módszert kidolgozni az önerősítésre, változtatásra.
  • Egyéb módszerek, amik eszedbe jutnak…

Adatok
Cikkszám
parkapcsolati-kartyak-digi
Webáruház készítés