Mantrakártya kiskamaszoknak 32 db (letölthető PDF)

Mantrakártya kiskamaszoknak 32 db (letölthető PDF)

32 db mantra, amely segíti a kamaszok mindennapi életvitelét, önerősítését, önbecsülését. A kamaszkor nehézségeiből egy kis kiutat mutat, nyújt a számukra.

Kedves Vásárló, a kiadvány a megvásárlásával Ön kizárólag elektronikus formában (Adobe PDF állományként) jut hozzá a termékhez, ha fizikai formában szeretné használni, akkor a saját nyomtatóján készíthet róla másolatot. Az Önmagamért WebShop ezt a kiadványt jelenleg fizikai formában nem forgalmazza.

2 100 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A ki vagyok én? mantrakártyacsomag 1. azoknak a fiataloknak készült, akik szeretnének megerősítést kapni, megismerni, fejleszteni, önmagukat. A 32 mantra használható egy-egy helyzetben önmegerősítésként, vagy folyamatos önfejlesztésként.

Ha úgy érzed elbizonytalanodtál, a környezetedben sok a feszültség, nem tudod, hogy oldd meg a helyzetet, szeretnéd megerősíteni, megismerni magad, vedd elő a mantrákat. A kihúzott kártyán látható szöveget elolvasod, hangosan kimondod, és gondolatban többször elismétled. Ezt addig teszed, míg belsővé nem válik.

Lehet úgy használni, hogy amikor valamilyen kellemetlenség ér, vagy bizonytalan vagy, választasz véletlenszerűen 1-3 kártyát. A rajta szereplő mantrák segíthetnek a kihívásod megoldani, a bizonytalanságod eloszlatni.

Használhatod úgy, hogy minden nap húzol 1 kártyát, és a mantra gondolatai szerint egész nap erősíted magad.

Lehet hetente egyszer, egy mantrát fókuszban tartani.

Adatok
Cikkszám
mantrakartya-kiskamasz-digi
Webáruház készítés