Célkitűzés mantrakártya 50 db (letölthető PDF)

Célkitűzés mantrakártya 50 db (letölthető PDF)

50 darab segítő kártya, amelyek elakadáskor, ha bizonytalan vagy, döntéseid előtt, megerősítésként hasznos segítőid lehetnek.

Kedves Vásárló, a kiadvány a megvásárlásával Ön kizárólag elektronikus formában (Adobe PDF állományként) jut hozzá a termékhez, ha fizikai formában szeretné használni, akkor a saját nyomtatóján készíthet róla másolatot. Az Önmagamért WebShop ezt a kiadványt jelenleg fizikai formában nem forgalmazza.

2 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Segítségként, elakadások alkalmával és kíváncsiságból is húzhatsz, bármely élethelyzetben, amelyben döntést kell hoznod, nem csupán céljaid megvalósításánál, vagy akár naponta egyszer önerősítés gyanánt. A kártyacsomag önállóan is kiválóan használható, a könyvvel és a teszttel együtt pedig teljesebb élményt nyújt. A könyv tartalma a célkitűzésben és a megvalósításhoz vezető út megtételében segít spirituális megközelítésben. Megtalálod benne a célhoz vezető út 7 lépését, amit az élet bármely területén használhatsz. Tudatosabban használhatod az angyali segítséget, amihez a könyv útmutatást nyújt.

A kártyacsomag önmagában is használható egész!

Adatok
Cikkszám
celkituzes-mantrakartya-digi
Webáruház készítés