Angylali üzenetek #1 50 db (letölthető PDF)

Angylali üzenetek #1 50 db (letölthető PDF)

50 db "lecsatornázott" Angyali üzenet. Ezek bármely élethelyzetben megadhatják a szükséges segítséget, vagy a döntéshez való lendületet.

Kedves Vásárló, a kiadvány a megvásárlásával Ön kizárólag elektronikus formában (Adobe PDF állományként) jut hozzá a termékhez, ha fizikai formában szeretné használni, akkor a saját nyomtatóján készíthet róla másolatot. Az Önmagamért WebShop ezt a kiadványt jelenleg fizikai formában nem forgalmazza.

2 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Konkrétan egy jelen élethelyzetre választhatunk üzenetet, vagy véletlenszerűen húzhatunk a kártyákból. Érdemes naponta kérdezni az angyalokat és ők a kártyák segítségével nyújtanak válaszokat.

Az angyalok folyamatosan velünk vannak, az őrangyalunk egy életen át és akár életeken át. Segíteni azonban csak akkor tudnak, ha mi erre engedélyt adunk, azaz kérjük ezt a segítséget. Amikor úgynevezett angyalkártyát használunk angyali üzenetekkel, akkor a segítségüket kérjük. Nekik ilyen formán üzenetet átadni a legjobb, hiszen az emberek ezt könnyebben értik, mint a sugallatokat, jeleket. A kártyák akár a gondolatainkra, fel nem tett kérdéseinkre is válaszul szolgálnak.

Adatok
Cikkszám
angylali-uzenetek-1-digi
Webáruház készítés