35 gyakorlati jó tanács stressz ellen (letölthető PDF)

35 gyakorlati jó tanács stressz ellen (letölthető PDF)

Ez a kis könyv 35 gyakorlatban használható stressz csökkentő tanácsot, ötletet ad, részletesen leírva a gyakorlatok kivitelezését, jótékony hatását a szervezetre.

Kedves Vásárló, a kiadvány a megvásárlásával Ön kizárólag elektronikus formában (Adobe PDF állományként) jut hozzá a termékhez, ha fizikai formában szeretné használni, akkor a saját nyomtatóján készíthet róla másolatot. Az Önmagamért WebShop ezt a kiadványt jelenleg fizikai formában nem forgalmazza.

1 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A stressz nem mindig negatív. Természetes önvédelmi reakciója szervezetünknek, hogy vész esetén plusz energiákat tudjunk mozgósítani. Mindezt azért, hogy el tudjunk menekülni, meg tudjuk magunkat védeni a szükséges pillanatokban. Biztos tapasztaltad már, ha ilyen vészhelyzet adódik, utána remegés, kimerültség jelentkezik, azaz a szervezet fizikai szinten reagál.

Az állandó, hosszú időn keresztül fennálló feszültség, megfelelési és egyéb kényszerek miatt a testünk fizikai jelzéseket küld a számunkra, hogy hagyjuk abba szervezetünk, pszichénk terhelését.

Hogy mennyire vagy stresszes, ingyenes tesztünkből megtudhatod: Stressz teszt

Adatok
Cikkszám
35-gyakorlati-jo-tanacs-stressz-ellen-ebook
Webáruház készítés